Gastvrijheid in Coronatijd
Hospitality is Key
Mijn zaak vol in Corona tijd
En ineens was daar Corona. Als een donderslag bij heldere hemel veranderde alles. Je moest direct dicht en je gasten die nog binnen waren wegsturen. Daarna: eindeloos wachten, boos, verdrietig, teleurgesteld, het gevoel hebben dat je totaal machteloos bent.
En dan .. mag je weer open. Maar hoe dan?
Je hebt een plan gemaakt met de regels in de ene hand en de rolmaat in de andere.
Het is spannend want er moet hoog nodig geld in het laatje. Je moet omzet hebben een heel goede omzet. Maar hoe zorg je ervoor dat je terras vol zit, je binnen alle tafeltjes bezet hebt? Hoe zorg je ervoor dat je gasten bij jou binnen komen en belangrijker nog …. terugkomen.
De wereld is wellicht voorgoed veranderd. Wat een jaar geleden werkte, past nu niet meer. Alle reden dus om opnieuw te bekijken hoe je hiermee verder gaat. Hoe ga je gastvrijheid bieden met de uitdagingen die Corona ons geven?
Ik heb een aanpak ontwikkeld: ‘Mijn zaak vol in Coronatijd’ . Met dit plan help ik jou om je zaak weer op de rit te zetten en op te tillen naar een niveau dat je niet voor mogelijk hield. Je komt beter uit de strijd met meer tevreden gasten, een goed draaiend team en hogere omzet.
Het WOW effect op 1,5 meter? Dat kun jij!
Aanpak voor ‘Mijn zaak vol in Coronatijd’
In drie stappen help ik je verder:
Ben je hier klaar voor?
- Directe feedback en waardevolle tips om beter uit Corona te komen
- Je team op scherp en meer alertheid op wat de gasten in deze tijd verwachten
- Je bent klaar voor meer tevreden gasten en een hogere omzet
De investering hiervoor bedraagt nu slecht € 197,- excl BTW.